MeeWerkDag 2023!

Een groot succes was het weer de Meewerkdag van DownTownLeusden. 

Lees hier het artikel dat in de LeusderKrant is verschenen. 

 

                                                                                                              - - - - - - - -   

Werkplekken bij Afas!

Met trots kunnen wij melden dat per 1 november 2022 Daan en Judith via DownTownLeusden een dagbestedingsplek gevonden hebben bij AFAS in Leusden. Daan werkt in de hospitality en Judith in de keuken. Zij worden door een vaste medewerker van Afas en een jobcoach van de Amerpoort begeleid. Zie hier het krantenbericht uit de Leusder Krant. Wij wensen hen allen veel werkplezier.
- - - - - - - -

Een eigen plek!

In de toerismewinkel van Leusden Natuurlijk (vh VVV) heeft DownTownLeusden een eigen plek! Een plek om inpakwerk te doen, creatieve cadeaus te maken én als uitvalsbasis voor klussen op de Hamershof. De DTL'ers kunnen ondernemers van het winkelcentrum helpen bij ondersteunende werkzaamheden, maar zij zorgen ook dat de Hamershof er schoon en verzorgd bij ligt. Kijk voor meer info op deze website onder het tabblad De DTL-winkel .


---------- 

Mooie samenwerking! 

Weet je dat onze jongeren ook erg creatief zijn ? Ze zijn aan de slag gegaan o.l.v. kunstenaars van de Atelierroute Leusden (www.atelierroute.org) . Fort33 opende de deuren om deze mooie samenwerking mogelijk te maken. 

Er werd o.a. gewerkt aan een groot schilderij over Leusden. Het doek is tijdens Forty8Hours (zie www.fort33.nl) geveild voor het goede doel: WoonDroom Leusden (www.woondroomleusden.nl). Wij vinden het geweldig dat op deze manier zoveel lijntjes bij elkaar zijn gekomen! 

Dank aan Fort33 en AtelierRoute Leusden! 

Ook de Leusderkrant was erbij.