Wij zijn blij met de samenwerking met Stichting Toeristische Informatieverstrekking Leusden (STIL). In de nieuw te openen toerismewinkel krijgt DownTownLeusden een eigen plek. Een plek om inpakwerk te doen, creatieve cadeaus te maken én als uitvalsbasis voor klussen buiten de deur. De DTL'ers kunnen ondernemers op en rondom de Hamershof helpen bij klussen, maar ook zorgen dat de Hamershof er schoon en verzorgd bij ligt. Wij  zijn blij met dit nieuwe avontuur. 1 maart opent de tourist information haar deuren.

Heb je belangstelling om een mooie werkervaring op te doen bij 'onze' winkel? Wil je heel graag als vrijwilliger aan de slag of weet je nu al mooie klussen die wij kunnen doen? Laat het ons weten! 

Verbouwing van het pand op 't Erf (Hamershof) is in volle gang.

                                                                                  ------------

 Bij de Hema, de slager, de bakker, het zwembad, de supermarkt, het kinderdagverblijf, een autoschadebedrijf, in de groenvoorziening, het eetwerkcafé, werkelijk in heel Leusden werkten leerlingen van Beekdal en cliënten van Abrona een dag mee in het echte bedrijfsleven. Het was wederom een enorm succes. Wij bedanken de ondernemers, hun klanten, Abrona, Beekdal en vooral alle stagiairs voor hun enorme inzet. Dankzij jullie allen is dit een onvergetelijke dag geworden voor ons allemaal. Klik hier voor een krantenartikel over deze geweldige dag! 

De jongeren van DownTownLeusden willen heel graag weer aan de slag. Weet jij een evenement of een klus waar zij bij kunnen ondersteunen? Laat het ons weten!