Nieuwsarchief


14 juli 2019

Tennissen en netwerken daar gaat het om bij het Bedrijventoernooi van LTV Leusden. 40 Bedrijven namen deel aan dit sportieve evenement waarbij de opbrengst van €4150,= ten goede komt aan het G-tennisteam van de vereniging. De jongeren van DownTownLeusden zorgden ervoor dat alle aanwezigen werden voorzien van een hapje en een drankje.

14 juli 2019

Net als vorig jaar heef DownTownLeusden geholpen bij het Leusdense Dorpsontbijt. Vanwege het slechte weer kon er deze keer niet op het plein van de Biezenkamp gegeten worden, maar stond het ontbijtbuffet gereed in wooncentrum 't Hamersveld.

4 Juli 2019

De speciale Horeca-Sprokkelstage in Leusden én in Amersfoort heeft plaatsgevonden. Bijna 20 jongeren hebben ervaring kunnen op doen in de keuken, in de bediening en achter de bar. 

21 juni 2019

Een match tussen schoonheidssalon Dorien  en DownTownLeusden gemaakt op de matchbeurs is een groot succes geweest.  2 Leerlingen van Beekdal kregen een workshop handmassage aangeboden bij de schoonheidssalon. Aansluitend konden ze het geleerde in de praktijk kunnen brengen door bij 12 ouderen en hun 3 begeleidsters van Welzin Leusden een handmassage te geven. 


15 mei  2019

Tijdens het sponsorendiner voor Opera Leusden hebben 8 DTL-ers geholpen in de bediening terwijl de gasten genoten van het heerlijke eten en de prachtige operamuziek tussen de verschillende gerechten door.

25 april 2019

Benieuwd naar wat DownTownLeusden in 2018 heeft gedaan? Klik dan hier voor ons jaarverslag 2018!

23 april  2019

Het Schoolvoetbaltoernooi zocht extra hulp. Mick heeft goed geholpen met broodjes smeren en soep uitserveren.

22 april  2019

De eerste Leusdens Spring Rally  is gehouden en wij van DownTownLeusden hebben samen met Perfect Lunch het ontbijt verzorgd. Het was vroeg op staan, want om 7 uur verschenen de eerste deelnemers al aan het ontbijt. Marjan en Mieke bedankt voor jullie begeleiding! 

5, 6 en 7 april  2019

Toneelvereniging Culdoto vierde haar 60-jarige jubileum. Dat werd gevierd met het komische toneelstuk Groeten uit de Gelderse Vallei. En wij vierden het feest met hen mee! Een aantal van onze enthousiaste jongeren heeft zich in het zweet gewerkt om er een geslaagde avond van te maken. Lees hier het mooie artikel dat verscheen in het AD.31 maart 2019Bij Café Chantant kan, onder het genot van een hapje en een drankje, meegezongen worden met de diverse liedjes die ten gehoren worden gebracht. Afwisselend komt een koor, duo, artiest of band muziek maken. DownTownLeusden schenkt de koffie, thee en frisdrank in zoals hier te zien.

30 maart  2019

Tijdens het "Vier de Lente feest" op het Maximaplein in Leusden-Zuid hebben onze jongeren geholpen bij de Hollandsche Poffertjeskraam. Het was hard werken om de vele belangstellenden te voorzien van een portie poffertjes met (veel!) poedersuiker. Hier zie je onze koks aan het werk.

21 maart 2019
Op 21 maart bestond DownTownLeusden alweer 1 jaar. Dit hebben we gevierd met een receptie in het eetwerkcafé van het Huis van Leusden. Het was een geslaagd feestje! Naast de speech van onze voorzitter Ilse Vasterman sprak Burgemeester Bouwmeester van Leusden ons ook mooie woorden toe. Hij citeerde onder andere uit het beroemde gedicht 'Het Huwelijk' van Willem Elsschot; ,,Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren.'' Hij wilde er mee aangeven dat de drijvende krachten achter DownTownLeusden zich juist niet lieten weerhouden door allerlei mogelijke beren op de weg om hun doel te bereiken. ,,En dat doel is van Leusden een echte inclusieve samenleving maken'', verwoordde Ilse tijdens de receptie, die stip op de horizon. We hebben een mooi jaar achter de rug en prachtige resultaten behaald. Dat gaan we ook dit jaar weer voortzetten. Doet u mee?

 

22 december 2018
Op 22 december 2018 is bekend geworden dat DTL de AFAS aanmoedigingsprijs hebben gewonnen. De prijs is onderdeel van de Vrijwilligerstrofee van Leusden en wordt jaarlijks uitgereikt aan de ’grootste’ vrijwilliger van het jaar. We hebben een prachtige beker gewonnen en mooi geldbedrag van € 750,-. Een fantastische erkenning voor ons werk. Daar zijn we trots op! Het comité Vrijwilligerstrofee schrijft in het juryrapport "DownTownLeusden is een heel mooi maatschappelijk initiatief met een groot sociaal karakter." 

8 november 2018
Het was weer een geslaagde sprokkelstagedagWij bedanken alle deelnemende bedrijven voor hun gastvrijheid! Meer info? klik hier.

14 oktober 2018
Op 14 oktober waren de DTL jongeren vroeg aan het werk bij de herfstwandeling van Lions Leusden. Flyeren, catering en verkeersregelen. Onze jongeren draaien hun hand er niet voor om! Foto's