DownTownLeusden is een sociaal makelaar; een netwerker, ondersteuner, bemiddelaar en stimulator. Wij werken laagdrempelig aan het verbinden, stimuleren, activeren, mobiliseren, ondersteunen en faciliteren van maatschappelijke participatie en versterken op die manier de sociale samenhang en onderlinge betrokkenheid.  

Door te helpen bij evenementen laten we zien dat het kan: een inclusief Leusden!

De foto hierboven is gemaakt bij het dorpsontbijt op de Biezenkamp. Daar heeft een ploeg van DownTownLeusden geholpen in de catering. Omringd door vele enthousiaste horeca ondernemers en vrijwilligers uit Leusden. Het was een topdag! 

Zo heeft een enthousiaste ploeg van DownTownLeusden gewerkt in de catering bij de Opera Il Bosco d'ell amore. In samenwerking met vrijwilligers van de Opera hebben de DTL-ers de gasten voorzien van heerlijke tapas en een lekker drankje! Het was een geweldig  evenement. Een prachtige opera, mooi weer en allemaal vrolijke toeschouwers. 

Maar ook bij de toneelvoorstelling van Culdoto, Café Chantant en de Lions herfstwandeling kom je jongeren van DTL tegen. 

Wil jij ook een ploeg van DownTownLeusden om te helpen met een evenement of wil jij zelf helpen? Stuur dan een mail naar downtownleusden@gmail.com. 

foto's Opera

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8

foto's Lions herfstwandeling

foto1
foto1
foto2
foto2
foto3
foto3
foto4
foto4
foto5
foto5
foto6
foto6
foto7
foto7
foto8
foto8
foto9
foto9