Wie zijn wij? 

DownTownLeusden (DTL) is opgericht door Leusdenaren voor Leusdenaren. Wij willen mensen met een verstandelijke beperking een plaats geven in de samenleving. Dit doen wij door het zoeken van stage- en werkplekken, het organiseren van de Sprokkelstagedag, facilitaire ondersteuning bij grote evenementen en verbindingen leggen tussen sociale initiatieven en zorgaanbieders. 

Een inclusieve samenleving maak je met elkaar! 

Het bestuur van DownTownLeusden bestaat uit:  

Harmen van Zwol, Ron Verhoeve, Pauline van den Brink,  Ilse Vasterman en Karolien Pouwels. Het bestuur zet zich op vrijwillige basis in voor DTL. D.w.z. dat zij geen beloning of onkostenvergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden.

Gelukkig hebben we in 2021 weer activiteiten kunnen oppakken na een stil Coronajaar 2020. Er was weer een DTL meewerkdag en er was weer een enkel evenement. 2021 was vooral het jaar van plannen maken.  Voor ons servicepunt op winkelcentrum de Hamershof en voor het realiseren van werkplekken bij één van Leusdens grootste werkgevers. De winkel is inmiddels geopend en de werkplekken geregeld!  We hebben natuurlijk ook een financieel verantwoording over 2021. Klik hier als je die wilt zien. 

Voor ons beleidsplan 2021 - 2022 klik je hier.  

 

Ons bestuur

Ilse Vasterman
Pauline van den Brink
Harmen van Zwol
Karolien Pouwels
Ron Verhoeve