Neem gerust contact op voor meer informatie!


Wil je meedoen aan een Sprokkelstagedag, als deelnemer, ondernemer of vrijwilliger? Of heb je een geweldig idee? Laat dan je gegevens achter en wij nemen snel contact op!


Wilt u een donatie doen? Graag! Ons rekeningnummer is NL86 RABO 0329 102 338.


Stichting DownTownLeusden is een ANBI.


We horen graag van u.

 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met de voorwaarden zoals hieronder beschreven
 
 

* verplichte velden

Verwerking persoonsgegevens


Wij gebruiken persoonsgegevens voor het realiseren van onze doelstellingen. We gaan uitermate voorzichtig om met gegevens. Wij registreren alleen de noodzakelijke gegevens. Wij vinden het leuk om foto's te gebruiken voor onze uitingen. Als je niet wilt dat je foto's worden gebruikt kun je dat laten weten via downtownleusden@gmail.com.

Laatste nieuws


4 november 2021 was er weer een meewerkdag. Klik hier voor een krantenartikel over deze geweldige dag!

Heb je 10 oktober onze jongeren het verkeer zien regelen en cateringwerkzaamheden zien doen bij de ISVW? Al enkele jaren helpen wij bij de Herfstwandeling van de Lions Club Leusden.


Eindelijk konden onze j ongeren weer meehelpen bij een evenement. Leusden is weer een stukje schoner doordat wij mee hebben gedaan met Opgeruimd Leusden.

In de media!


Meer weten over onze samenwerking met tourist information Leusden?


Lees dan hier het artikel uit de Leusderkrant!

Wij feliciteren de gezamenijke servicec lubs van Leusden met de 'gemeentepluim'. En zijn heel blij en trots dat de donatie die er bij hoort aan DTL is gegeven.


Klik hier voor het krantenartikel!

Meedoen?


Wil jij je ook aanmelden om mee te helpen bij evenementen in Leusden? Of heeft u een leuke stage/werkplek voor een van onze enthousiaste DTL'ers? Stuur dan een berichtje naar downtownleusden@gmail.com of ga naar het contactformulier op deze website.