DownTownLeusden is een sociaal makelaar; een netwerker, ondersteuner, bemiddelaar en stimulator. Wij werken laagdrempelig aan het verbinden, stimuleren, activeren, mobiliseren, ondersteunen en faciliteren van maatschappelijke participatie en versterken op die manier de sociale samenhang en onderlinge betrokkenheid.


Door te helpen bij evenementen laten we zien dat het kan: een inclusief Leusden!


De foto hierboven is gemaakt bij het dorpsontbijt op de Biezenkamp. Daar heeft een ploeg van DownTownLeusden geholpen in de catering. Omringd door vele enthousiaste horeca ondernemers en vrijwilligers uit Leusden. Het was een topdag!


Zo heeft een enthousiaste ploeg van DownTownLeusden gewerkt in de catering bij de Opera Il Bosco d'ell amore. In samenwerking met vrijwilligers van de Opera hebben de DTL-ers de gasten voorzien van heerlijke tapas en een lekker drankje! Het was een geweldig evenement. Een prachtige opera, mooi weer en allemaal vrolijke toeschouwers.


Maar ook bij de toneelvoorstelling van Culdoto, Café Chantant en de Lions herfstwandeling kom je jongeren van DTL tegen.


Wil jij ook een ploeg van DownTownLeusden om te helpen met een evenement of wil jij zelf helpen? Stuur dan een mail naar downtownleusden@gmail.com.


foto's Opera

foto's Lions herfstwandeling

Laatste nieuws


4 november 2021 was er weer een meewerkdag. Klik hier voor een krantenartikel over deze geweldige dag!

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Heb je 10 oktober onze jongeren het verkeer zien regelen en cateringwerkzaamheden zien doen bij de ISVW? Al enkele jaren helpen wij bij de Herfstwandeling van de Lions Club Leusden.


Eindelijk konden onze j ongeren weer meehelpen bij een evenement. Leusden is weer een stukje schoner doordat wij mee hebben gedaan met Opgeruimd Leusden.

In de media!


Meer weten over onze samenwerking met tourist information Leusden?


Lees dan hier het artikel uit de Leusderkrant!

Wij feliciteren de gezamenijke servicec lubs van Leusden met de 'gemeentepluim'. En zijn heel blij en trots dat de donatie die er bij hoort aan DTL is gegeven.


Klik hier voor het krantenartikel!

Meedoen?


Wil jij je ook aanmelden om mee te helpen bij evenementen in Leusden? Of heeft u een leuke stage/werkplek voor een van onze enthousiaste DTL'ers? Stuur dan een berichtje naar downtownleusden@gmail.com of ga naar het contactformulier op deze website.