Wat doen wij?


DownTownLeusden verbindt mensen met een verstandelijke beperking en bedrijven, (zorg)instellingen en evenementen, om te komen tot een inclusieve samenleving. Een samenleving waar iedereen mee kan doen.


Wat is ons doel?


Ons doel is voor alle mensen met een verstandelijke beperking uit Leusden ook in Leusden een passende werkplek/dagbestedingsplek te realiseren. Zichtbaarheid van de doelgroep vergroten is daarbij een belangrijk instrument.


Door ons in te zetten op evenementen in en om Leusden hopen we de zichtbaarheid van jongeren met een verstandelijk beperking te vergroten.


Voor wie?


DownTownLeusden wil jongeren met een verstandelijke beperking (IQ <70) een positie op de arbeidsmarkt, en daarmee een plek in de samenleving, helpen veroveren.


Woon jij in Leusden en wil jij ervaring op doen in het bedrijfsleven, stagelopen of helpen bij een evenement? Neem dan contact met ons op via downtownleusden@gmail.com.

Laatste nieuws


4 november 2021 was er weer een meewerkdag. Klik hier voor een krantenartikel over deze geweldige dag!

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Heb je 10 oktober onze jongeren het verkeer zien regelen en cateringwerkzaamheden zien doen bij de ISVW? Al enkele jaren helpen wij bij de Herfstwandeling van de Lions Club Leusden.


Eindelijk konden onze j ongeren weer meehelpen bij een evenement. Leusden is weer een stukje schoner doordat wij mee hebben gedaan met Opgeruimd Leusden.

In de media!


Meer weten over onze samenwerking met tourist information Leusden?


Lees dan hier het artikel uit de Leusderkrant!

Wij feliciteren de gezamenijke servicec lubs van Leusden met de 'gemeentepluim'. En zijn heel blij en trots dat de donatie die er bij hoort aan DTL is gegeven.


Klik hier voor het krantenartikel!

Meedoen?


Wil jij je ook aanmelden om mee te helpen bij evenementen in Leusden? Of heeft u een leuke stage/werkplek voor een van onze enthousiaste DTL'ers? Stuur dan een berichtje naar downtownleusden@gmail.com of ga naar het contactformulier op deze website.