DownTownLeusden heeft eigen plek op de Hamershof!


DownTownLeusden heeft een eigen plek op de Hamershof in de winkel van Leusden Natuurlijk (vh VVV). Een plek om inpakwerk te doen, creatieve cadeaus te maken én als uitvalsbasis voor klussen op de Hamershof. De DTL'ers kunnen ondernemers van het winkelcentrum helpen bij ondersteunende werkzaamheden, maar zij zorgen ook dat de Hamershof er schoon en verzorgd bij ligt. Op zaterdagen kun je onze jongeren in de winkel én op het plein aan het werk zien.

OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP   OPROEP


Wil jij, nieuwe DTL'er, leuk en afwisselde werk doen als (zater)dagbesteding of wil jij, creatief begeleider van onze jongeren, vrijwilligerswerk doen op de zaterdag tussen 10 en 12.30 uur? Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Ja! Ik kom graag werken in de DTL-winkel.

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Laatste nieuws


4 november 2021 was er weer een meewerkdag. Klik hier voor een krantenartikel over deze geweldige dag!

Heb je 10 oktober onze jongeren het verkeer zien regelen en cateringwerkzaamheden zien doen bij de ISVW? Al enkele jaren helpen wij bij de Herfstwandeling van de Lions Club Leusden.


Eindelijk konden onze j ongeren weer meehelpen bij een evenement. Leusden is weer een stukje schoner doordat wij mee hebben gedaan met Opgeruimd Leusden.

In de media!


Meer weten over onze samenwerking met tourist information Leusden?


Lees dan hier het artikel uit de Leusderkrant!

Wij feliciteren de gezamenijke servicec lubs van Leusden met de 'gemeentepluim'. En zijn heel blij en trots dat de donatie die er bij hoort aan DTL is gegeven.


Klik hier voor het krantenartikel!

Meedoen?


Wil jij je ook aanmelden om mee te helpen bij evenementen in Leusden? Of heeft u een leuke stage/werkplek voor een van onze enthousiaste DTL'ers? Stuur dan een berichtje naar downtownleusden@gmail.com of ga naar het contactformulier op deze website.